%10 Tanışma İndirimi "getrekt"
Image
Bizi Tanıyın

Hakkında

Murat Tenil - Friday, March 17, 2023

Hakkında

Image

Giyim kavramı yıllar içinde evrim geçiren bir kavramdır ve bugünün nesli lüks bir yaşam tarzının ne anlama geldiği konusunda benzersiz bir bakış açısına sahiptir. REKT olarak, bunun farkındayız ve modern nesil için lüksü yeniden tanımlamak için çıktık. Modern nesil için Oversize kavramı ile Polo kavramını birleştirerek onları aynı anda hem şık hem de rahat hale getirebilecek kıyafetler üreteceğiz. Bu blog yazısında, REKT'in oversize-polo kavramlarında oyunu değiştirdiğini ve neden markamızın kalite, stil ve yenilik değer verenler için mükemmel bir seçim olduğunu keşfedeceğiz.


REKT'te, sadece ürünler yaratmıyoruz, deneyimler yaratıyoruz. Markamız, sınırları zorlama ve yeni ufuklara açılma konusunda odaklıdır. Trendleri takip etmekle yetinmiyoruz; bunun yerine, onları belirlemeyi amaçlıyoruz. Yenilikçi tasarımlarımızdan yüksek kaliteli malzemelerimizin kullanımına kadar, markamızın her yönü gerçekten benzersiz bir lüks deneyimi sunmak için özenle tasarlanmıştır.


Ürünlerimiz Markamızın kalbinde ürünlerimiz yatmaktadır. Keskin teknolojimizden şık ve stil sahibi tasarımlarımıza kadar, her şey müşterilerimizin yaşamlarını iyileştirmek için tasarlanmıştır. Kristal netliğinde ses sağlayan kulaklıklar veya aktif yaşamınıza ayak uydurabilen bir akıllı saat arıyorsanız, REKT kesinlikle size göre. Ve yalnızca en iyi malzemeleri ve bileşenleri kullanma taahhüdümüzle, sunduğumuz her ürünün dayanıklı ve uzun ömürlü olduğundan emin olabilirsiniz.


REKT'te, lüks sadece bir ürün değil - bir yaşam tarzıdır. Gerçekten lüks bir yaşamın, kalite, güzellik ve yenilikle çevrelenmek anlamına geldiğine inanıyoruz. Bu nedenle, tüm bunları yansıtan bir marka yarattık. Şık ve stil sahibi tasarımlarımızdan sürdürülebilirliğe ve sosyal sorumluluğa olan taahhüdümüze kadar, REKT sadece bir marka değildir- bir yaşam tarzıdır.



Neden REKT


REKT hem Rectangle hem de wracked kelimesinin kısaltılmış halidir.

Get Rekt(wracked) kavramı internet dilinde ve oyun dünyasında rakiplere fırsat vermeden etkisiz hale getirmek için kullanılır. Bu kavramı biz de arkadaşlar arasında çok kullandığımız için burada tercih ettik. Açıkcası sürekli dilimizde olan bir kelime.


Dikdörtgen ise vizyoner ve daha çok geleceğe yönelik bir isim aslında. İleride oluşturmuş olduğumuz diğer yapılar veya anlaşma yapmış olduğumuz diğer şirketler için estetik görünümlü bir dikdörtgen logosu ile tamamlayacağız. Dikdörtgen şeklinde olan logomuz ile isimleri birlikte kullanacağız ve dikdörtgenimizin olduğu her yapının bizim bir parçamız olduğu anlaşılacak. Logo çalışmaları henüz devam etmektedir. Daha rahat anlaşılması için Sabancı Holding örneğini ekleyeyim. Sabancı Holding kendi bünyesinde olan her bir yapının ve markanın sonuna kendi logosu olan mavi-beyaz SA yazısını ekliyor. Bu sayede kendi markalarını çok rahat bir şekilde anlaşılır kılıyor. Biz de tam olarak buna benzer bir kullanım oluşturacağız ve bunu çok daha estetik görünen bir dikdörtgen yapısı ile sağlayacağız. 



Marka Konsepti


Yeni bir marka olan REKT şıklık ile rahat giyimin bir öncüsü olma yolunda ilerliyoruz. Her zaman müşteri öncelikli olan ve kaliteden asla ödün vermeyecek. Anti-kırılganlık bakış açısına sahip olan bir marka olmayı hedefliyoruz. Bu sayede karşılaştığımız her zorluktan ders çıkarıp daha ileriye gideceğiz ve her ürünümüz bir önceki seriden çok daha iyi halde olacaktır. Her geçen gün kendini daha ileriye taşıyacak bir marka olan REKT, tutkulu ve doğru kişiler ile yollarını birleştirerek özgün tasarım konseptleri ortaya çıkaracaktır. Bu konseptleri şimdiden dört başlık altında topladık bile: 


Birinci konseptimiz aslında ilk çıkış amacımız olan sade, şık ve rahat olan klasik modellerimizdir. Bu modelleri her zaman REKT dünyasında bulabileceksiniz. Renk aralığı gittikçe genişleyecek ve her ürünün detayları geliştirilecektir.


İkinci konseptimiz ise detaylara önem verenler ve dikkat edenler için vazgeçilmez olacaktır. Bu detayları örnek olarak yaka, düğme, nakış ve bir çok sürprizler ile karşınıza çıkacağız. 


Üçüncü konseptimize geldiğimiz zaman biraz markayı ve hali hazırda üretilmiş olan polo algısını yıkmayı hedefliyoruz. Burada tasarımların hepsi birbirinden eşsiz ve absürt olacak. Bu farklı tasarım yapısını; birbirinden farklı ve alışagelmişin dışında olan kumaş türleri, özgün kumaş modelleri ve kesimleri oluşturacaktır.


Dördüncü konseptimiz özel üretim(Special Edition) serisi olacaktır. SE serimizde bir kez tasarlanmış ve ortaya çıkmış olan ürünlerimiz bir daha bulunamayacaktır. Bu süreç ürünlerimizi nadir hale getirerek REKT marka değerini ise geliştirecektir. Bir serinin her ürününde kendine ait özgün detaylar olacaktır. SE serimizin üretiminden sunumuna kadar olan yolculuğunda her detayı kişiye eşsiz hissettirecektir.


Tabi ki dört konseptimiz de bu süreçte karar verdiklerimiz ve hedeflediklerimizdir. İlerleyen zamanda bunların daha da genişlemesini bekliyoruz. Bu süreçte ise tutkulu, yetenekli ve istekli her bakış açısına sonuna kadar açığız. 


Her ürünün kendisine ait olan eşsiz isimleri bir hikayeyi simgeler. En çok önem verdiğimiz diğer noktalardan biri ise kişinin kendini değerli hissetmesidir. Bu sayede giyen kişiyi hem özel hem de eşsiz hissettirir.